Forbereder oss på det verste

«Vi trenger ikke flere i kommunen enn det vi har, for vi har mer enn nok å gjøre», skriver Karlsen Lund. Hun erfarer daglig hvilke utfordringer de nå har i kommunen.
 
«Vi ser hva slags ekstra stor arbeidsbyrde som legges på alle i helsevesenet. De som skal lede oss tryggest mulig gjennom arbeidsdagene våre, forbereder oss på det verst tenkelige smitteutbruddet. Skaffe nok forebyggende smittedempere, rengjøringsmidler og alt annet verneutstyr som hansker, munnbind, frakker osv..» skriver hun.

Hvem skal ta beinbruddene?

Hun tenker spesielt på arbeidssituasjonen og hva den vil være dersom hyttefolket skulle bruke hyttene sine gjennom påskeferien.
 
«Hvem skal ta seg av skrubbsårene, beinbruddene og andre og langt mer alvorlige ting som kan skje i skiløypene?» spør hun med bakgrunn i korona-situasjonen og legger til at Røde Kors også har helt andre beredskapsoppgaver nå om dagen enn å stå parat for de som måtte legge ut i skiløyper.
 
Karlsen Lund avslutter sitt hjertesukk med at hun selv holder seg hjemme og lar hytta på «vakre Venabygdsfjellet» stå i fred i påska.