Vi publiserer alle bildene etter hvert som de kommer inn og slik deler vi gode inntrykkene fra disse historiske dagene og hva vi hyttefolk fant på den påska da vi absolutt ikke fikk være på hytta.  Raust premiert kan bildet ditt bli også!

Fjell og sjø

Hytteforbudet har vært et hett tema de siste par ukene. Siste ord nå sagt om den saken. Hyttefolk skjønner alvoret i koronasituasjonen like godt som alle andre. Vi blir hjemme uten sipping og klager. Men siden vi er hjemme, nær bildesamlingene våre, hva er vel mer naturlig enn å dvele ved alle de fine stemningsbildene vi har fra tidligere påskeferier på fjellhytta, eller ved sommerhytta ved sjøen?

Skjermbilde 2020-04-01 kl
Hovedpremie: Espegard bålpanne.
Finn fram inn til tre bilder, last dem opp her på hytteavisen.no. Vi liker å vite hvor bildene er tatt også, så skriv det inn i skjemaet når du sender oss bildene (inn til tre). Etter hvert håper vi å ha en hel vegg med flotte fotos som viser hva hyttefolk gjorde i 2020 - uten at de var på hytta.
 
Hovedpremien er en solid ESPEGARD BÅLPANNE. Mange har nok en på hytta allerede, men det kan være greit å vinne en til hjemmebruk også? 
 
2. premie er 20 FLAX-lodd og 3. premie 10 FLAX-lodd. 

Slik var drømmepåsken

De tre trøstepremiene er en utgave av den usedvanlig populære boka «Fridas bålmat», som er spekket med oppskrifter for alle som liker å lage matkos ved bålpanna.
 
Premiene trekkes blant innsendte bilder.
 
Vi gleder oss til å se bildene dine.