Aldri tur uten bål.
Interessen var stor ved gjennomgangen av dykkerutstyret.
 
 En kråkebolle på denne størrelsen er det ikke alle som har sett før.
Med seg inviterte han dykker og daglig leder ved hytteavisen.no Tore Bjørnstad
 
Åsen barnehage har denne uken lagt opp til en temauke om havet, og hva som finnes her. De stilte med 20 barn, 5 voksne, en mengde fiskekaker og godt humør.
Forslagene var mange og kreative når vi spurte barna hva de trodde vi kunne finne under dykket. Forslagene gikk fra Blekksprut, krabber, sjøstjerner til blåskjell, fisk og flyndre.
 
Nysgjerrigheten var stor til hvordan dette skulle foregå, og hvordan vi kunne puste under vann. Så en rask gjennomgang av medbrakt utstyr førte til stort engasjement, og interesse. De fikk både se og ta på blybelte og våtdrakt.
 
Barna ble stående på broen for å se hvor vi kom opp igjen. Mens vi var nede tok til og med en Svanefamilie over plassen vi trodde vi skulle komme opp…..
 
Fangsten ble mottatt med stormende jubel, vi hadde sjøstjerner, slangesjøstjerner, kråkeboller, flyndre, blåskjell, noen store krabber, og sannelig hadde vi ikke hadde fått lurt med oss en hummer opp for en titt… øynene ble enda større når vi dro frem et bilskilt, en mobiltelefon og flere flasker opp av nettet. Barna var raskt enig om at dette hørte IKKE hjemme i sjøen. Hummeren ble selvfølgelig satt tilbake etter noen minutter, med beundring.
 
Med dette håper vi at barna har fått en litt bedre forståelse for hva som finnes i havet, og en flott dag i et strålende vestfoldvær.
 
26. September 2007, har vi invitert barn fra Skavli barnehage for en flott dag ved Løvøya, og vestfolds skjærgård.