- Årets hyttemesse sprenger alle rekorder. Jeg vært på arrangørsiden for hyttemesser før, men aldri opplevd maken til interesse, sier messegeneral Per Levik til hytteavisen.no. Han står bak HYTTEMESSEN sammen med Tore Bjørnstad. De to arrangørene mener oppslutningen viser at det er liv og røre i hyttebransjen igjen.

Per Levik_2358x1572
- Destinasjonene markerer seg sterkere på hyttemessene nå enn før. Kommunene ser at hytteturister er gode og lønnsomme gjester, sier Per Levik.

Stadig nye modeller ved Norsk Hyttesenter

Vårens vakreste eventyr for hyttefolket finner altså sted på Hellerudsletta, som har vært et samlingssted for hytteinteresserte gjennom mange år. Titusenvis av besøkende har i årenes løp vært innom messene. Hellerudslettas attraktivitet som samlingssted har nå dessuten økt kraftig som følge av de mange visningshyttene som er bygget opp på Norsk Hyttesenter. De siste årene er det kommet til stadig nye leverandører og flere hyttemodeller.

Tore Bjørnstad 200212
- Hyttelivet er for hele familien. Da må en hyttemesse være det også. Bjørneparken på Flå kommer og underholder små og store, forteller Tore Bjørnstad.

Ny hyttemodell

- Noen river sine gamle og setter opp nye, moderne visningshytetr, forteller Tore Bjørstad. Hedda Hytter er en av dem. Når HYTTEMESSEN åpner 24. april, kommer Hedda Hytter til å ”avduke” sin aller siste hyttemodell her, sier Bjørnstad.

Men det blir så visst ikke den eneste nyheten. En rekke produsenter slipper siste nytt nettopp på HYTTEMESSEN.