- Vi er fulle av forventning. Utstillerne kommer fra alle kanter av landet. Denne årlige mønstringen viser hvor viktig hyttenæringen er i et vidstrakt land som Norge, sier Tore Bjørnstad. Han arrangerer Hyttemessen sammen med kollega Per Levik. 

Mye interiør

Hytteeiere og interesserte vil ha stor glede av å legge turen innom Hellerudsletta i helgen, mener arrangøren. I tillegg til de “klassiske” produktene som har interessert hyttefolk til alle tider, er innslaget av interiørelementer og møbler stort og variert. 

- Når folk med hus og hytter har et problem eller en utfordring tyr de gjerne til Google. I lys av dette er det interessant å høre gjestene våre fortelle hvor viktig det er å kunne snakke med ekspertene ansikt til ansikt. De har som regel kompetente svar på alle spørsmål. Sånn sett er dette en unik møteplass, sier Per Levik. 

Oppussing på planen

Hvor ellers kan man for eksempel nappe tak i snekkerne fra Eventyrlig Oppussing, Rune og Torkel, og utfordre dem. Eller de tekniske problemløserne fra leverandøren av Ring Hytta Varm. 

- Oppussing står på planen for tusenvis av hytteeiere i år. Noe bedre sted å starte forberedelsene på enn her på Hellerudsletta skal du lete lenge etter, mener Tore Bjørnstad. 

Han legger til at mange også henter kunnskap og inspirasjon fra de mange foredragsholderne som entrer messescenen de kommende dager. 

Messen holder åpent fra klokka 10 til 17 til og med søndag.