Per Levik ønsker alle velkomne til en komplett hyttemesse.

 Enten du drømmer om en tomt eller vil se på kjøleskap for gass til hytta er det nå du bør benytte anledningen, sier leder for Hyttelivmessa Per Levik. Under den fire dagers messa, fra torsdag til søndag, er praktisk talt alle leverandører representert. I tillegg er det konkurranser, kurs for selvbyggere og en rekke messetilbud, sier han. Mange benytter slike messer til å se det totale utvalg og gjerne prute litt. Er man tidlig ute kan man sikre seg utstillingsmodellene til gunstig pris.

Vinn anneks

Hytteavisen har satt opp et hytteanneks i premie til den som gjetter riktig antall besøkende. Annekset er ekte håndlaft og levert av Godt Laftet i Drammen og har en verdi på 75,000 kroner. Delta i konkurransen via www.hytteavisen.no. Man kan også vinne for 100,000 i oppussing.
Totalt er det over 200 utstillere, både inne og ute. I tillegg til messehallen og uteområdet finnes en gedigen utstilling over ferdig bygde hytter, der man kan ta arkitektur, romløsninger og detaljer i øyensyn.
-Dette er den største og mest komplette messa for hyttelivet, vi venter mer en tyve tusen besøkende, og har god plass til alle, sier Levik, som legger til at dette er messen for de foruftige kjøp, en fagmesse der man på en dag kan få svar på alt. Å sette opp skigard, legge torvtak og mure skifer er noen av tingene kan kan se i praksis. På messen finnes det i tillegg en stor interiøvadeling spesielt for hytter.