IMG_5134

- Vi mener å ha rigget en messe med et bredt spekter av utstillere også denne gang, sier Hyttemessens Tore Bjørnstad. Han arrangerer messene på Hellerudsletta, i Vestfold og Bergen sammen med Per Levik. Han synes det er inspirerende at så mange spesialister på interiør har meldt seg på.

- Hyttefolk er opptatt av stil og trender. Her får man virkelig se hvilke farger og interiørartikler som er i skuddet når om dagen.

IMG_5341
Messe = gode tilbud. Dette Mobudal-kjøkkenet selger Mexbo for 35.000 i dag. I morgen koster det 100.000 i butikken.

Nissedal og Numedal peker seg ut

Det er rimeligvis Vestfolds nærmeste fjellfylker Telemark og Buskerud som preger høstens hyttemesse. Innslaget av virksomheter fra Telemark er nok det største. Destinasjoner som Numedal og Nissedal har lagt bredsiden til. Begge ruver i messelokalet, Runarhallen.

- Mange kommer for å sjekke om det er noen produktnyheter i markedet. Og det er det jo, men først og fremst er Hyttemessen det beste stedet for å orientere seg i alle de etablerte produktene i markedet, sjekke ut alle de fantastiske hytteområdene som finnes i regionen og ikke minst diskutere planer og skisser med hytteleverandørene, sier Bjørnstad.

IMG_5339
Dette er en hit på Hyttemessen - kaffetrakteren du bruker på gassovner.

Kaffetrakter på topp!

Relativt nytt på produktsiden er blant annet Sunwinds lansering av vakuumtoaletter for hytter uten innlagt vann.

- Det er først nå vi trykker til med denne nyheten, sier Odd Huse fra Sunwind. Produktet har vært i markedet i flere år, bare ikke i Norge. Systemet brukes på steder der man ikke har tilknytning til noe regulært vann- og kloakknett og kan installeres både på 230 v- hytter såvel som 12 volt.

Det «hete» produktet på denne messen som på vårmessen, er kaffetrakteren som setter deg i stand til å brygge kaffe på gassovnen/koketoppen. Den er det naturligvis messetilbud, som på det aller meste av salgsartiklene på Hyttemessen.