Det skriver Telen.

Denne gangen har noen brutt opp bommen ved Dårstulvann, knust ei rute i Dårstulhytta, samt brutt opp dører i uthuset på nabohytta Dårbu. For snaut to måneder siden var det et tilsvarende innbrudd på Dårstulhytta, og i tillegg har det vært ubudne gjester på Vest Gvammen, forteller Haave.

Les også: Jan har hatt to innbrudd på kort tid

Litt hærværk

– Denne gangen har de ikke forvoldt så mye hærverk som sist gang. De har derimot brutt opp bommen, antakelig med en hydraulisk jekk slik at denne er blitt helt bøyd. I tillegg har de knust den samme ruta som sist gang og åpnet de samme skapene. Så langt jeg kan se er ingenting stjålet fra Dårstulhytta. Dårbu leier jeg ut, så hva som eventuelt var i uthuset der vet jeg ikke, sier Haave, som er både frustrert og oppgitt over de stadige innbruddene.

Les også: Alarmen som gir deg beskjed

– Dette koster både tid, penger og en stor grad av frustrasjon. Det skjer så ofte at jeg føler meg heldig de gangene jeg ikke oppdager nye innbrudd. De aller fleste oppfører seg flott her oppe, men det er noe få som ødelegger for mange. Nylig fant jeg også fem fulle søppelsekker kastet i skogen. Via papirer fant jeg fram til synderen og ringte vedkommende. Da forsvant de fort, sier Haave, som ber turfolket om å følge med.

Klikk deg inn på Hytteavisens facebookside