Snøheim. Foto: Sverre Larssen
Styreleder Knut Støren i DNT Oslo og Omegn sier at det er et stort løft for foreningen å gå i gang med dette prosjektet. Vi mangler store bidrag før vi er i mål med finansieringen. Styret har likevel valgt å si ja til overtakelse av Snøheim, fordi vi ser dette som en unik mulighet til å sette i stand en betjent turisthytte midt i et fantastisk turområde.

Med Snøheim som utgangspunkt kan vandrere ta tilbake et storslagent turterreng i Dovre, hvor det har vært T-merkede ruter og overnatting fra 1880-årene. Snøheim vil binde sammen rutenettet med de røde T-ene fra Sunndalsfjellene i vest til Rondane i øst. Dovrefjell har dessuten flotte turmuligheter i seg selv, med toppturen til Snøhetta (2286 moh) som den største attraksjonen.

Vi har gode kontakter i næringslivet - og har håp om å lykkes med å få på plass siste del av finansieringen. Det er store aktører i norsk næringsliv som er med i prosjektet. De ser dette som en unik mulighet til å sette fokus på friluftsliv og norsk natur overfor sine ansatte og samarbeidspartnere.

Det arbeides mot byggestart sommeren 2008 – og åpning av ny turisthytte sommeren 2010.

For mer informasjon om Snøheimprosjektet kontakt:

- Styreleder Knut Støren, tlf 916 74 013
- Daglig leder Sverre A. Larssen, tlf 950 21 826
- Driftssjef Jan Erik Reiten, tlf 970 81 510