Laagendalspostens reporter på stedet fikk opplyst at de var på utkikk etter en bil som kunne settes i forbindelse med et mulig våpentyveri i Uvdal. I tillegg til de to politimennene på kontrollposten, kom det en politibil med blålys som kjørte i retning Rollag.

– Det kom også en politibil som kjørte i stor hastighet og med fulle sirener på fylkesvei 40 sør for Grettefoss, opplyser Laagendalspostens reporter. Den aktuelle bilen ble stanset klokken 14.50 i Svene ved avkjøringen til Bevergrenda.

LES OGSÅ: HYTTETYVER AVSLØRT AV KVITTERING

Ifølge Søndre Buskerud politidistrikt ble den stanset i forbindelse med et hytteinnbrudd i Uvdal. Den utenlandsregistrerte bilen hadde blitt sett kjørende fra hytta. Blant annet var det blitt stjålet våpen. Ifølge vitner var det tre personer i bilen. Det ble gjort beslag av gjenstander som trolig stammer fra tyveriet.

Stig Væråmoen, operasjonsleder i Nordre Buskerud politidistrikt, opplyser at bilen var polskregistrert. De mistenkte er tre menn.To rifler og en hagle var blitt stjålet.

LES OGSÅ: LETT Å VÆRE HYTTETYV

– Det vil bli gjennomført avhør av de tre mennene i kveld på Nore og Uvdal lensmannskontor. Det blir fortløpende vurdert varetektsfengsling, sier Værmåmoen.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDER