Jan Berg fra Flisa er en av hytteeierne ved Bølsjøen som har hatt tyver i hytta for andre gang på kort tid. Før helgen ble det oppdaget at døra inn til ei steinbu på hyttetomta var skåret opp med motorsag og en båtmotor stjålet fra bua. Folk har også vært inne i andre hus på stedet og i selve hytta. Det skriver Østlendingen.

Den siste tida har det strømmet inn med meldinger fra hytteeiere som herjes av innbrudd.

Les også: Flere hytteinnbrudd i Våler

- Helt håpløst

- Dette begynner å bli temmelig håpløst. Denne gangen er hærverket på døra til steinbua det mest irriterende. Det er lagt mye arbeid i den med blant annet runde karmer. Så det blir en god del ekstraarbeid, sier Jan Berg.

Inne i hytta er det stjålet TV, stereoanlegg, elektrisk utstyr, drikkevarer og en del andre hyttegjenstander.

Les også: Alarmen som gir deg beskjed

10 hytter har hatt besøk

- De er fem år siden det var innbrudd før det smalt til igjen, og nå to ganger i løpet av få dager, sier en oppgitt Berg.

I alt 10 hytter har hatt ubudne gjester på besøk i dette hyttefeltet, og det i løpet av cirka en uke. Politiet har vært på stedet og sikret noen spor, og de fortsatte etterforskningen lørdag.

- Det er for bedrøvelig at det skal utvikle seg til mer eller mindre lovløse tilstander. Det er beklagelig og et tankekors at det skal måtte ta timer før politiet kan komme etter hvert som bemanningen blir dårligere i månedene framover, sier ordfører Kjell Konterud i Våler.

Les også: Innbruddsraid i hytter på Lifjell

Klikk deg inn på Hytteavisens facebookside