Bildet over: Notodden Jeger- og Fiskerforening har kjøpt det tidligere «Rikets Sal» på Meaksmoen. Fra venstre Anund Helgesen (leder), Knut Bondal og Tore Selbo, alle fra styret i den aktive foreningen med mer enn 400 medlemmer.

Her har de over 400 friluftslivsinteresserte medlemmene fått sitt eget forsamlingslokale, med plass til nærmere 100 mennesker om gangen – til kurs, konferanser og møter, i følge Telen.

LES OGSÅ: Mat til hytta på kalde dager

– Vi har hatt huset bare i kort tid etter at vi overtok det. Fram til nå har vi hatt tilhold helt nederst i Hevreåvegen ved Heddøla, et tidligere bolighus som nå vil bli solgt. Her på Meaksmoen fant vi et større hus, bygget som forsamlingslokale tidlig på 1990-tallet, med gode parkeringsmuligheter, og med inventar, så vi klinka til, forteller lagets leder, Anund Helgesen.

– Vi ser for oss at vi med disse lokalene får mye større muligheter til å avholde kurs og konferanser i eget hus. Vi håper på faste møtekvelder her hver måned, med åpen dør. Mer aktivitet i ungdomsavdelingen vår, og vi har også ei damegruppe som er i aktivitet. Og har kjøpt en skytesimulator som skal settes inn her, forteller Helgesen, som selv har drevet med opplæring av nye jegere siden tidlig på 1990-tallet.

Klikk her for å gå til Hytteavisens Facebook-side