Med jobben ut på tur
Arrangementet er myntet på absolutt alle uansett form og forkunnskaper. I tillegg til å være et nasjonalt en-dags stunt handler dette om å inspirere til en sunn og aktiv livsstil. DNT  henvender seg derfor bredt til arbeidslivet og håper at friluftsfriskusene kan friste med seg noen kollegaer på tur. Generalsekretær Kristin Krohn Devold oppfordrer kollegaer til å ta en turdag sammen.

- Det å komme seg ut, få beveget kroppen vært sammen med andre gir glede og overskudd. Å ta en tur i naturen med gjengen fra jobb kan gjøre underverker på arbeidsmiljøet! På mange arbeidsplasser er det noen friluftsentusiaster. Vi oppfordrer nå disse til å få med seg en gjeng kollegaer ut på tur på søndag 24. februar og oppleve en ordentlig vinterfriluftsdag sammen.

Administrerende direktør i NHO, Finn Bergesen jr. slutter seg til oppfordringen.
- Det er viktig å komme seg ut - alene, sammen med venner, arbeidskamerater eller familie. En tur ute i naturen gir energi og man får overskudd til å ta fatt på nye oppgaver. Og ikke minst, man blir i bedre form.

Finn Bergesen jr, administrerende direktør i NHO, oppfordrer alle til å komme seg ut søndag 24. februar.

Topptur, skjærgårdsvandring og hundekjøring
Turistforeningen håper mange tar utfordringen. Krohn Devold understreker at dette også er en fin mulighet til å bli kjent med nye turområder i sitt eget nærområdet.

- Våre fremste, lokale tureksperter har satt sammen et spennende program med vinteraktiviteter landet rundt. Spennet er stort: vi har arrangementer fra Troms i nord, det blir skiturer i nærområdene til en rekke byer og vinterlig skjærgårdstur på Hvaler i Østfold.

Er man klar for fart og spenning kan man teste hundekjøring på Eikesetra utenfor Drammen. Andre steder i landet er det lagt opp til mer krevende toppturer i høyfjellet - om vær og føre tillater det. Mange steder er programmet rettet mot familier med barn der lek og friluftsglede står