Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
batterier
energibod
Prosjektbilde2
stativ

Kortreist hyttestrøm fra Hyttetorget

Hyttetorget Logo m-txt.png

I dag vurderer stadig flere hytteeiere egenprodusert strøm som et alternativ til å kjøpe fra en strømleverandør. Grunnen til dette er at ny teknologi lar deg produsere mye strøm som kan lagres i en batteribank som er langt mer effektiv enn tidligere. Du bruker strømmen etter behov akkurat når det trengs. Når du drar fra hytta lades batteribanken opp igjen, og er fulladet til neste hyttebesøk. Dette gir muligheter for komfort på din "strømløse" hytte som var helt utenkelig for bare få år siden.

Solcellepanelene har blitt mer effektive med årene, men riktig plassering er fortsatt like viktig. Dersom det ikke passer å ha paneler på sydveggen, kan du plassere dem på et stativ litt unna hytta. Takmonterte paneler kan også være et alternativ. Vår «Smart Energibod» kan løse et plassproblem, er ikke søknadspliktig og kan gjerne kombineres med en vindmølle om ønskelig.

Les mer om grønn energi her: Kortreist hyttestrøm - Hyttetorget

 

Hyttetorget har sitt fokus rettet mot hyttemarkedet i Norge. Store deler av vårt produktspekter består av egenutviklede produkter og konsepter. 26 års erfaring i hyttemarkedet har gitt oss kunnskap om de spesielle utfordringer som produktene blir utsatt for i vårt i klima og det avbrutte bruksmønsteret som hyttelivet representerer. I våre 11 egeneide hyttesentere finner du store utstillinger, dyktige fagfolk og varer på lager.

Kontaktinformasjon

Navn: Hyttetorget AS
Adresse: Nordre Kullerød 13B - 3241 Sandefjord
launchHjemmeside emailEpost phone33 42 01 00