Foto: © hans slegers - Fotolia.com

Men i år kan endelig norske hytteeiere puste lettet ut. Plantasjen tilbyr for første gang et eget feriegartnertilbud for hytteeiere i hagetrøbbel. De neste ukene stiller vi deler av gartnerkorpset vårt til rådighet, så hvis du har en hage som trenger pleie er det bare å søke om hjelp. Hvis hagen din er blant de mest pleietrengende, vil du få besøk av feriegartneren vår helt gratis.

– Vi skal inspirere norske hytteeiere til å skape en blomstrende ramme rundt hyttene deres. Det ligger mye kunnskap bak en god hage, men når hyttefolket først går i gang så vil hagearbeidet gå som en lek, sier Glenn Morten Martiniussen, som står i spissen for Plantasjens sommeraksjon som skal redde norske hyttehager fra ferieforfall. 
 
– Vi skal bruke fellesferien til å skape hageglede hos hyttefolk i hagetrøbbel. Sammen skal vi få smilet tilbake til hagen og gjøre hytte-Norge enda litt hyggeligere, sier feriegartneren.
 
Vil du ha besøk av feriegartneren?
Alt du trenger å gjøre er å fylle ut søknadskjemaet herDu kan også ringe Plantasjens krisetelefon for hytteeiere på telefon 57 83 11 11, sende en MMS med bilde av hyttehagen din til 'Plantasjen' til 2404 eller en e-post med bilde til gartner@plantasjen.noDe hyttehagene som har størst behov for omsorg plukkes ut og vil få besøk av feriegartneren og teamet hans.
.
Plantasjen forventer stor pågang og kan ikke garantere at alle som søker får besøk av feriegartneren. De vil derfor prioritere de feriehagene som har størst behov for omsorg og pleie.

Her kommer Feriegartneren i sommer:
·   6. juli: Oslo og omegn
·   7. - 8. juli: Kristiansand 
·   9. - 10. juli: Stavanger
·   11. - 12. juli: Bergen
·   13. - 14. juli: Trondheim 
·   16. - 17. juli: Fredrikstad
·   18. - 19. juli Tønsberg