Etter en formidabel uke med gode kuldegrader og snøproduksjon, samt et solid dump med natursnø, er det endelig klart for sesongstart i Kvitfjell. Produksjonen av snø har vært svært god, og med snøfall på toppen ligger det an til en solid åpningshelg for anlegget, melder Kvitfjell/Alpinco i en pressemelding.

I første omgang åpner Familiebakken og Familieheisen og takket være iherdig innsats ute i maskiner og på prepp åpnes det helt til topps, altså Kvitfjell Express (B) og Karirenna (3), på lørdag.

- Det er fantastisk at vi ikke bare har fått produsert opp bra med snø, men at vi har fått et så solid dump med hvitt gull fra oven er jo helt rått! Det betyr at på lørdag kan man ta stolheisen til toppen av fjellet vårt og få noen skikkelige gode åpningsdager på ski, sier kommunikasjonsansvarlig i Alpinco, Veslemøy Eineteig Wedum.

Det vil være mange treningsgrupper i Familiebakken i helgen. Les mer om booking av treningstid grupper.

Fra tirsdag 29. november blir det også kveldskjøring i Familiebakken hver tirsdag og fredag fra 15.30 - 20.00.

- Videre vil vi jobbe for å åpne Vestsiden og Varden fortløpende, men her trengs det mer snø. Vi vil informere nærmere om dato for åpning når dette er klart, sier Eineteig Wedum.