For de virkelig gode forholdene må de midlertid smøre seg med tålmodighet til den store åpningshelga i Trysilfjellet den 30. oktober.

– Vi opplever en jevn strøm med folk som vil vite når bakkene er klare. Vi har satt starttidspunktet for årets sesong til helga den 30. oktober , forteller Pontus Åkesson, ved Skistar Norge, avdeling Trysil.

SE VIDEO FRA YOUTUBE HER

Med et av Nord-Europas største snøproduksjonsanlegg frykter han ikke konkurransen fra andre store annlegg, melder avisa Østlendingen.

- Vi har merket en stabil pågang når det gjelder sesongkortet for tryslinger. Bestillingene strømmer inn, og til nå har vi solgt rundt 700 sesongkort for de som har bopelsadresse i bygda, forteller driftsleder i skipass-salget i Skistar Norge, avdeling Trysil, Hege Stengrundet.

Fristen for å kjøpe dette kortet er 1. oktober. Stengrundet sier hun regner med at salget vil ende opp med omtrent samme tall som i fjor da det ble solgt 800 - 900 kort.

Hun forteller at Skistar Norge i Trysil totalt solgte 4.000 sesongkort i fjor. Et tall som trolig ikke vil bli noe lavere i år.

 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE