- Ja det stemmer at det nå er lagt ut for salg. Årsaken til dette er at de som i sin tid kjøpte det, vil konsentrere seg om andre prosjekter. Dette har blitt drøftet i flere år. Nå blir dette en unik mulighet for nye eiere, sier Harald Gilje i Destinasjon Hallbjønn til Varden.

Dette er noe av det du får med deg ved et eventuelt kjøp:

• To skitrekk med samlet nedfart på nesten 2 kilometer.

• En hovedbygning med resepsjon, restaurant, kjøkken, peisestue og bar. I tillegg en kontordel, møterom, lager og tekniske rom, toaletter, dusj, badestue samt to leiligheter.

• Varmestue ved skitrekket inneholder kafe med servering, skiutleie, møterom, lager og toalett. I tillegg til to billetthus i tilknytning til heisene.

Les også: Skinnarbu er konkurs

Prisantydning 9,8 mill

Prisantydning på hele anlegget er 9,8 millioner kroner.

- Vi håper jo at mange finner dette interessant, og vi har ikke noen begrensninger på hvem som kjøper det. Det er et fantastisk område her oppe, med fantastiske muligheter og som er i spennende utvikling, sier Gilje.

Ifølge Gilje har Tokke kommune lagt til rette for mer utbygging i området rundt Hallbjønnsekken de nærmeste årene, noe som burde være med å trigge eventuelle kjøpere.

- Ja, vi regner med interesse fra utbyggere, men også kanskje folk med erfaring med hotell og overnatting og/eller kurs og konferanse. I tillegg selvfølgelig fra folk som allerede driver skitrekk rundt om i landet, sier Gilje.

Les også: Hytte til 10 mill ønskes

Familiebedrift

- Hva med den vanlige mann i gata, prisen er jo ikke helt avskrekkende?

- Nei, det er en veldig interessant gruppe potensielle kjøpere. Dette er en god mulighet for yngre som for eksempel vil starte sin egen familiebedrift, sier Gilje.

Interessenter har allerede begynt å melde seg, men det er fortsatt mulighet til å skaffe deg høyfjellssenteret.

- Ja, jeg vet at det er flere som sitter og diskuterer ett kjøp. Men foreløpig er det ingenting konkret. Her er det bare å gi bud, sier Gilje.

Anlegget selges ifølge prospektet "som det er", men Gilje sier at det ikke betyr at det er i dårlig stand.

- Nei, anlegget har blitt veldig godt vedlikeholdt de siste årene. Det skal i hvert fall ikke by på problemer, sier Gilje.

Besøk Hytteavisens facebookside