Hytte høst 14 Norsk hyttesenter

Hytteutstillere, tomteutviklere og utstyreleverandører fra alle kanter av landet er altså til stede på Hellerud. Norsk Hyttesenter har 25 visningshytter på området, og disse septemberdagene står naturligvis alle dører på vidt gap for publikum. Høstfesten på Hellerud blir med andre ord en storslagen parade av alt som handler om hytteliv.

Glem nistepakken!

Familier som drar på hyttetur til Hellerud denne helgen slipper dessuten å tenke på provianten. Vel så viktig som hyttefabrikkeringen rundt omkring i distriktene er nemlig den lokale matproduksjonen. De senere år har vi opplevd nærmest en eksplosjonsartet vekst i antall småskalaprodusenter av mat, ja, faktisk også av drikke. I skrivende stund er hundrevis av mennesker på vandring rundt på hyttetun, hygger seg og studerer hytteleverandørenes løsninger.

En bit av Norge – til alle

I Exporama-senterets hall  viser tomteutviklere hva de har å by på – alt fra flotte høyfjellstomter til den avskjermede og lune flekken i skauen. Messsegjester som er på utkikk etter typiske hytteduppeditter, interiørprodukter, toalettløsninger og smarte produkter som gjør hyttelivet enda mer praktisk og avslappet, vil nok her finne det de er ute etter. Muligheten for å gjøre et godt kjøp er også definitivt tilb stede.

En hyggeligere introduksjon til nordmenns mest verdsatte helårs fritidssyssel enn Høstmessen vil du neppe finne. Messen arrangeres av Hyttemessen AS i samarbeid med Norsk Hyttesenter.