Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
slamavskiller
avlop
Mil_Compact-Mini
aqualift_F1
Mil_AquaGreen

Miljøvennlige vann- og avløpsløsninger på hytta

Hyttetorget Logo m-txt.png

Mange tror at det å legge inn vann innebærer sprenging, graving og en lang søkeprosess, men slik behøver det faktisk ikke være. Det trenger nødvendigvis heller ikke koste hundretusenvis av kroner.

Dersom du har innlagt vann i hytta må du søke kommunen om utslippstillatelse og investere i en godkjent avløpsløsning. Hyttetorget har mange års erfaring med slike avløpsløsninger. Men før du bestemmer deg for å legge inn vann på hytta i tradisjonell forstand, kan du vurdere en noe rimeligere og enklere løsning. Forutsetningen er at du har vann i nærheten allerede, enten fra en brønn, en vanncisterne, en nærliggende bekk eller innsjø. Såkalt “innbært vann” brukes det normalt mye mindre av, og derfor er dette i de fleste kommuner ikke søknadspliktig å bruke.

Man kan få opplevelsen av god sanitær standard selv om man baserer seg på "innbært vann". Også strømløse hytter kan benytte slike systemer. Les mer om våre løsninger her: Miljøvennlige vann- og avløpsløsninger på hytta - Hyttetorget

 

Hyttetorget har sitt fokus rettet mot hyttemarkedet i Norge. Store deler av vårt produktspekter består av egenutviklede produkter og konsepter. 26 års erfaring i hyttemarkedet har gitt oss kunnskap om de spesielle utfordringer som produktene blir utsatt for i vårt i klima og det avbrutte bruksmønsteret som hyttelivet representerer. I våre 11 egeneide hyttesentere finner du store utstillinger, dyktige fagfolk og varer på lager.

Kontaktinformasjon

Navn: Hyttetorget AS
Adresse: Nordre Kullerød 13B - 3241 Sandefjord
launchHjemmeside emailEpost phone33 42 01 00