Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Hytte
Hytte 2
Hyttefelt
Fåvang Miljø
Fåvang vinterbilde
Fåvang oversikt

Mykkelseter, FÅVANG

Tomtene ligger svært fint til på Mykkelseter, opp mot Goppollen og Gullhaugsetra på Fåvangfjellet. Tomtefeltene har svært god og solrik beliggenhet. Området består av fin, gammel granskog og grasmark. Kort vei opp på snaufjellet. 

Området er et flott utgangspunkt for naturopplevelser både sommer og vinter. Om sommeren byr Fåvangfjellet på gode fiske- og turmuligheter. Det er fortsatt aktiv seterdrift i nærheten. 

Om vinteren er det fine preparerte skiløyper i området. Troll-løypa som går mellom Høvringen og Lillehammer passerer også området. Kvitfjell alpinanlegg ligger ca. 20 km. unna.

Parkering

I henhold til reguleringsplanen skal det opparbeides minst to parkeringsplasser per tomt.

Adkomst

Ta av på E6 ved Fåvang sentrum. Følg deretter Rv 375 i ca 5 km. Ta av til venstre ved skilt mot Goppollen. Følg veien oppover til du kommer til bommen oppe på Mykkelseter. Ta til venstre ved bommen og følg veien ca 850 meter. Ta til venstre, og du kommer inn på hyttefeltet. Det vil bli satt opp plakater på alle tomtene.

Tomten

Feltet er arrondert med grasmark, lyng og lave grantrær. Grusede adkomstveier som vinterbrøytes. Hyttefeltet ligger fint til med utsikt og god solgang.

Tomtekart 

Tomtene nr.13 til 16 har en pris på kr. 345.000.

Tomtene nr.17 til 28 har en pris på kr. 390.000.

Det avtales oppføring av hytte mellom tomtekjøper og Stenumgård Bygg AS. Det er store muligheter i forhold til både størrelse og standard. 

Kostnadene på oppføring av hytte og tomt ligger fra kr. 1.500.000,-.

 

Kontaktinformasjon

Navn: Stenumgård Bygg AS
Adresse: Tromsnesvegen 37 - 2634 Fåvang
launchHjemmeside emailEpost phone61 40 03 70