Skjermbilde 2018-11-23 kl
Supportersang-tittelen risset i bløt betong. Skjermdump fra Numedalshyttas FB-side.

Innehaveren av Numehytta, Bjørnar Dokka, dro nemlig til Vegglifjell for å vise den nye kunden litt hyggelig ooppmerksomhet. Han visste at kjøperen er en ihuga Liverpool-fan. Mens støpen ennå var bløt risset han inn tittelen på Liverpool-fansens kjente supportersang: «You'll never walk alone». Budskapet ble fotografert og hytteleverandøren forlot tomta.

Mystisk gjerningsperson

En mystisk hendelse har så funnet sted i løpet av natta. For da Dokka kom til byggeplassen i Vegglifjell dagen etter var slagordet pusset bort. De står fremdeles helt uten spor i saken, men tror at det er noen lokale som står bak.

– Vi vet ikke hvem som gjorde det. Ingen har meldt seg eller kommet med tips. Men vi mistenker at det er noen lokale som har gjort dette. Vi tror ikke hyttefolket har gjort noe sånt, sier Kjersti Ingebrigtsen i Numehytta til Laagendalsposten.

Hytteeieren synes det var en fin gest og skal være litt lei seg for at den originale hilsenen skrevet i betongen, ble slettet.

Skjermbilde 2018-11-23 kl
I nattens mulm og mørke har noen slettet budskapet til Liverpool-supporteren. Hvem?

Medlemskap i Livebirds

– Jeg har snakket med ham, og syntes jo det var veldig gøy at vi hadde gjort det lille stuntet. Men vi er enige om at «You'll never walk alone» alltid vil stå der nede i støpen et sted, sier Dokken til avisa. Men han antyder at firmaet kan komme til å gjøre litt mer ut av det når hytta overleveres til våren.

Livebirds i Numedal, den lille lokale fanklubben med 36 medlemmer, synes det er for galt at hytteeieren som en av deres likesinnede, skulle oppleve noe så «krenkende».

– Det er for gæli at hyttemannen ikke skulle få noe etter å ha opplevd noe sånt. Derfor fikk han et medlemskap hos oss, sier Ørnulf Gladheim president i Livebirds Numedal til Laagendalsposten.

Mmedlemskapet er for ett år. Gladheim håper at de får et nytt, hyggelig bekjentskap i den lokale klubben.

– Vi har ikke snakket med ham ennå, men vi som er Liverpool-supportere liker å være sosiale og se kampene sammen med andre. Så vi tror dette blir et fint tilskudd til klubben vår, sier