Bildet over: Nå kan du bli nabo med Märtha og Ari på Hankø. Men det koster deg 15 millioner kroner. Det er hva den flotte eiendommen med egen strandlinje koster. (Foto: Eie eiendomsmegling)

Det er ikke ofte det er hytter til salgs på vakre og kjendistunge Hankø. Som oftest går de i arv i familier, men nylig ble en eiendom med sjelden beliggenhet på Hankøs leside lagt ut for salg, melder Fredriksstad Blad.

Attraktivt nabolag

Den 11,5 mål store tomten, som ligger attraktivt til i historiske omgivelser, har egen strandlinje, moderne brygge og fantastisk utsikt utover Hankøsundet. Og midt på tomten troner den 388 kvadratmeter store fritidsboligen.

LES OGSÅ: Her er det lov å bygge igjen

«Nabolaget» er det heller ikke noe å utsette på. I tillegg til Märtha og Ari tilbringer blant andre Hollywood-regissør Harald Zwart, prinsesse Astrid fru Ferner og Astrup-familien sommermånedene på den vakre øya.

Flott hytte

Hytta som nå er til salgs er svært innholdsrik. Ifølge salgsprospektet inneholder den ikke mindre enn åtte soverom, kjøkken, stuer, bad, flott terrasse, uthus, båthus og eget spiskammers. For å nevne noe.

LES OGSÅ: Utsikt for 390.000 kroner

Se annonsen på finn her

– Det er en unik mulighet, med sjelden beliggenhet og storslagen utsikt mot Hankø Marina og Furuholmen. Og det er flotte turområder her, opplyser Erik Høyem hos Eie eiendomsmegling.

Klikk her for å gå til Hytteavisens Facebook-side