Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Nesfjellet 2
Nesfjellet 3
Nesfjellet 4
Nesfjellet 5
Nesfjellet 6
Nesfjellet 7

NESFJELLET / TVERRLIA 5 - byggeklare tomter ved skisporet

Fra Oslo er det ca. 2 t kjøring til Nesbyen via E16 og RV7. Fra Nesbyen følg FV214 opp Rukkedalen og ta av mot Nesbyen Alpinsenter. Denne bilturen tar ca. 15 minutter. Feltets lokale beliggenhet kan hentes ut fra Finn-kartet i denne annonsen. 

Beliggenhet

Tverrlia 5 er en nyutviklet reguleringsplan i Nesfjellet og har flott beliggenhet med kort avstand til alle aktivitetene området kan by på. Innad i feltet finnes flere panoramatomter som gir det lille ekstra til den kresne tomtekjøper. Området ligger nordvestvendt på ca 800 moh med sen ettermiddagssol i den lyse delen av året, samt flott utsikt mot store deler av Nattenområdet, NesbyenAlpinsenter, Nesbyen Golfbane og Rukkedalen.

Hovedskiløypa i området passerer rett ved siden avhyttefeltet, og enkelte tomter har denne som nærmeste nabo. Skiløypa fører inn i et svært velutviklet løypenett i høyfjellsområdene rundt Hallingnatten. Fra hytta går du med solen i ansiktet sørover inni et imponerende landskap i snaufjellet. Blant populære turmål kan nevnes Trommenatten, Hallingnatte og Langedrag. Løypenettet har også direkte adkomst til Eventyrløypa som strekker seg fra Ustaoset i vest til Norefjell i øst. Noen hundre meter unna ligger også Nesbyen Golfbane. En meget flott fjellbane som også utgjør et hyggelig samlingspunkt sommerstid.

Mange hytteeiere gleder seg over å ha gangavstand til golfcafeen i dag. Vinterstid benyttes banen til skiaktiviteter og flotte treningsløyper. Det er også anlagt sykkelstier i skogsterreng samt en rekke andre aktiviteter. Bl.a.kan nevnes fjell- og fiskevannene Lislesettjern og Ålsvatn, som befinner seg i hyggelig gåavstand fraTverrlia 5. Velforeningen leier bl.a. fiskerett her. Tverrlia 5 har med dette en fin beliggenhet i Nesfjellet, et av Norges flotteste sommer- og vinterdestinasjoner.

I 2010 kåret Finansavisen og Dagbladet "Den Gule Runden" til Norges beste skiløype. Denne er en del av løypenettet sør for hytta og strekker seg bl.a. forbi Åkrefjell og Trommenatten. Landslagstrener i langrenn Pål Gunnar Mikkels har i samarbeid med grunneier, etablert skiløypetraseer på golfbanen av svært høy kvalitet, i lengde 3 og 5 km.

Nesbyen sentrum ligger ca 15 minutters kjøring unna. Her finnes hyggelige spisesteder, kjøpesenter, store byggevarehus og ellers alle servicefasiliteter. Kulturelt kan nevnes Hallingdal Folkemuseum samt Gamle Nes som gir et innblikk i 1800-tallets overklasse i Hallingdal. I nabokommunene finnes bl.a. Langedrag Naturpark og Bjørneparken.

Nesfjellet har i mange år vært blant landets mest populære hytteområder. Stikkord for suksessen er et meget kompakt aktivitetstilbud, topp turterreng, kombinert med flott beliggende tomter med sol og utsikt, og kort avstand til Oslo. Alpinsentret holder et meget tilfredsstillende nivå med 5 heiser og 13 nedfarter. Skistua er blant landets flotteste og inneholder bl.a. servering/afterski, skibutikk ogskiutleie. I området er også Nesbyen Golfbane. Klubbhuset kan by på servering, og banen har høstetmye ros fra fagfolk innen golf.

Avstanden fra Oslo er ca 16 mil eller ca 2 timers kjøring. Til Bergen er det ca 35 mil. Nesbyensentrum m/butikker og alle servicetilbud er ca 15 min kjøring unna.

Kontaktinformasjon

Navn: Nesfjellet Hyttegrend AS
- 3540 Nesbyen