Hytta i Folldal er den tredje dyreste med "ny pris". Den dyreste finner vi i Natten i Nesbyen. Den har nå en prisantydning på 10,9 millioner. Verditaksten er 14.

Høy kvalitet

Hytta, som er bygd i 2007, har et bruksareal på 300 kvadratmeter og står på ei 1,8 mål stor tomt.

Ifølge annonsen er hytta bygd med meget høy standard, og det er brukt materialer som krever lite vedlikehold. Det lokes også med flott utsikt mot Hallingskarvet og flotte solnedganger sommerstid.

 

Beisfjorden
275.000 kroner ved Narvik. (Foto fra finn.no)

Enda billigere enn før

I motsatt ende, finner vi ei hytte i Beisfjorden ved Narvik. Den er nå priset til 275.000 kroner. Med andre ord går det omtrent 30 hytter som denne på den ene i Nesbyen.

Hytta er fra 1930, bruttoarealet er på 49 kvadratmeter, og tomta på bortimot 1,4 mål.

Det er fin utsikt og gode solforhold.

Veierland
Denne hytta på Veierland har åtte sengeplasser. (Foto hentet fra finn.no)

To hytter på Veierland

Som nevnt, er det til sammen 216 fritidseiendommer som tilfredsstiller søkekriteriene våre, og vi har plukket ut noen av dem, ganske tilfeldig.

På Veierland i Vestfold finner vi to hytter, den ene av dem til 2,5 og den andre til 3,2 millioner. Den første av disse har åtte sengeplasser og skal være egnet for to familier som kan tenke seg å kjøpe sammen, eller som generasjonshytte.

Eller hva med hyttetomt med sjøutsikt litt lengre syd i Vestfold, mellom Kjerringvik og Ula. Det er to av dem, begge med en ny prisantydning på 690.000 kroner.

Bleikøya
Koselig hytte innenfor hovedstadens grenser. (Foto hentet fra finn.no)

Hytte i hovedstaden

Også i Oslo er det ei sjøhytte som kan ha vært vanskelig å få solgt. 

Den ligger på Bleikøya, ti minutters ferjereise fra selve hovedstaden, har et bruksareal på 26 kvadratmeter og er bygd i 1930. Den er nylig restaurert.

Hytta er punktfestet, men sammen med de andre hyttene på øya er den en del av ei 80 måls stor tomt.

Hytta er svært sjarmerende, står på riksantikvarens gule liste og er fredet.

Prisantydningen er på 2,3 millioner kroner, mens verditaksten er 2,8.

Mysuseter
Denne hytta kan du få for en halv million. (Foto hentet fra finn.no)

Rimelig hytte på fjellet

Ved Mysuseter i Oppland finner vi ei hytte fra 1985, som nå er satt ned til 495.000 kroner. Bruksarealet er på 43 kvadratmeter og tomta er på ett mål.

Den ligger nær Rondane nasjonalpark.

Mens denne ligger på fjellet, kan vi også nevne et hyttetun i furuskauen, tett ved Trysilelva. Det er priset hundre tusen  høyere og har til sammen et boligareal på 62 kvadratmeter. Også denne tomta er på et mål.

 

Alt dette var bare tilfeldige eksempler på hytter med nedsatte priser. Så hvis du er ute etter hytte, og det ikke bare er sånn at de gamle prisene var satt altfor høyt, kan det muligens ha noe for seg å søke etter hytter med "ny pris". Det går jo an å prøve blant de 214 hyttene.

Massevis av fritidseiendommer med ny pris i Spania

Også utenfor landets grenser finner vi mulige fritidseiendommer med den samme merkelappen.

Spesielt Spania utmerker seg med veldig mange.