Unik Media AS har oppfølging og dekning av norsk hytteliv og hyttebasert friluftsliv som forretningsområde. Selskapet overtar i disse dager også rettighetene til utgivelse av det papirbaserte magasinet PÅ HYTTA, som har hatt Via Media som utgiver. Papirutgaven PÅ HYTTA henvender seg i første rekke til hytteinteresserte lesere i Oslo og Akershus. Hytteavisen.no vil imidlertid fortsatt ha hele hytte-Norge som målgruppe.

Bak Unik Media AS står personer som har inngående kjennskap til norsk hytteliv og til den store hyttebransjen. Per Levik og Tore Bjørnstad vil være kjent fra ulike hyttefaglige prosjekter, i særlig grad som arrangører av hyttemesser. Leif Magne Flemmen er redaksjonelt ansvarlig for produktene. Han har lang fartstid som journalist, dagsavisredaktør og daglig leder av mediebedrifter.
 
- Hytteavisen.no er et viktig nettsted for alle med interesse for den norske hyttekulturen og alle dem om søker impulser og ideer – enten de har hytte eller er i ferd med å skaffe seg en, sier selskapets formann, Per Levik. hytteavisen.no skal fortsatt være et redaksjonelt uavhengig digitalt nyhetsorgan. Vi gleder oss til å utvikle nettstedet videre og styrke dets posisjon som møtested for hyttefolket, sier Levik.
 
Hytteavisen.no ble startet av Tore Bjørnstad i 2006 og kjøpt av Edda Vestfold AS i 2008.