- Vi hadde en jevn strøm av kunder på standen på åpningsdagen i går. Jeg har her og nå ikke tallet på hvor mange vi solgte, men det var et betydelig antall - ikke minst tatt i betraktning at dette var messens første dag, sier Thomas Krogedal, markedssjef i Cinderella.

IMAG0261
- Det norske hyttemarkedet har vært grunnleggende viktig for utviklingen av Cinderellas toalettløsninger. Men nå vokser interessen også ute i Europa, forteller markedssjef Thomas Krogedal.

Sterkt redusert pris

Hyttemessen er et av få steder hvor Cinderella og enkelte andre selger sine produkter til det noen populært vil kalle “fabrikkpris”. I forhold til veiledende selges varer til til dels sterk redusert priser.

Stort trykk hos Espegard

- Ja, det gjelder også for oss på Espegard-standen, bekrefter markedssjef Svein Fuglseth. Et par ganger i året selger vi våre bålpanner og tilbehør til messepriser, og dette er den ene anledningen. Vi synes det er morsomt når folk kommer ens ærend til messa bare for å handle varer fra messesortimentet vårt.

Salget er hittil (fredag) mye bedre enn på samme tid under fjorårets hyttemesse.

- Det er høyt trykk på standen, og de som kommer er handlevillige mennesker, sier markedssjef Fuglseth til Hytteavisen.

IMAG0266
Markedssjef Svein Fuglseth hos Espegard har måttet ta mange turer til lageret for å hente nye varer til standen.

Lønnsom markedsplass

Hyttemessen er ikke bare messedeltakernes utstillingsvindu, sier Per Levik i Hyttemessen.

- Hyttemessen er ikke bare messedeltakernes utstillingsvindu, men en stor og lønnsom markedsplass der publikum kan kjøpe hytteprodukter hvor prisen i flere tilfeller ligger vesentlig lavere enn til hverdags - i forretningen. Det gjelder ikke minst dyre kapitalgjenstander som hyttetoaletter, sier Per Levik i Hyttemessen.

Flying

Hyttemessen fikk noe som likner en flying start torsdag.

- Besøket var vesentlig større enn samme dag under messen i 2014. Mye publikum gjør naturligvis utstillere happy, sier Tore Bjørnstad som står i spissen for Hyttemessen sammen med Per Levik.