Foto: DNT

Turistforeningen kan hjelpe deg med å fylle det nye året med spennende spreke aktiviteter – helt i tråd med forsetter om et bedre liv nettopp i 2009.

Allerede denne helga kan du være med på skitur i Ryfylkeheiane fra fredag 9. til søndag 11. januar i regi av Stavanger Turistforening.

Her kan du som er usikker på å gå på ski i mørket, gå sammen med en kjentmann fra p-plassen ved Lortabu inn til Sandvatnhytta fredag kveld. Du trenger ikke melde deg på, alle som vil være med blir lost trygt inn til hytta. Ta med hodelykt.
 

Fullmåne i Vesterålen

Fredag blir det måneskinnstur sammen med Vesterålen Turlag – foreningen har tradisjon for å ta turen inn Djupfjorddalen til Snytindhytta nærmest mulig årets første fullmåne. Skitur blir det uansett skydekke fredag kveld, men er været på lag med arrangørene kan turgåerne se både fullmånen, Saturn, Andromeda-tåken og mer til i teleskopet på hytta. 

Mye å velge i 2009

For mer langtidsplanlegging, er en mengde DNT-turer over hele landet beskrevet i turkalenderen på Turistforeningens nettsider.

DNT Oslo og Omegn har lagt ut sitt innholdsrike vinterprogram, her du kan velge blant annet krevende lagtur over Hardangervidda i mars eller skitur i Huldreheimen for deg som ikke har så mye erfaring.

En rekke turlag har sine turkalendere for 2009 klare, som Bergen TurlagTrondhjems Turistforening og Stavanger Turistforening.