Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Øl 3C753523178CCEC4691796EEE18B6E2C-kopi[1]
Øl Ski-in Ski-out 2
Øl Olsjolitoppen-vinterhytte-1
Øl Ski-in Ski-out
Øl 4A3C94CAE419E70AF9C521009CC72B8C-kopi[2]
Øl DSCF6393-Edit

Ølsjølitoppen Hyttefelt

Kort avstand til hytta

Ølsjølitoppen Hyttefelt ligger på Lenningen to og en halv time fra Oslo på fjellovergangen mellom Fagernes og Lillehammer. Nærmeste nabo er Langsua Nasjonalpark med skog, fjelltopper på opp til 1600 meter, vann, vassdrag og støler. Hyttefeltet ligger i naturskjønne omgivelser på over 1000 meter over havet og byr på flotte opplevelser året rundt, i omgivelser med uberørt og vernet høyfjellsnatur.

Aktiviteter

Ølsjølitoppen er et snørikt område, så skisesongen starter tidlig og varer langt utover våren. Skiløypene kobler seg på større løypenett som åpner for å legge ut på lange turer for de som måtte ønske det. Lenningen byr på svært gode turmuligheter for den som er glad i å sykle, gå på ski, fiske eller vandre i det lettkuperte fjellterrenget som er godt egnet for store og små. Langsua Nasjonalpark og Røssjøen naturreservat har mange mil med elver, vassdrag og vann med naturlig fiskebestand kombinert med fisk som settes ut. På badeplassen ved Røssjøen er det lavvo og grillplass, og det er mulighet for å leie robåt ved selvbetjent løsning. 

Se vårt mediegalleri for et innblikk over området

Hyttetomter

Her på Ølsjølitoppen har vi for tiden seks byggeklare tomter til salgs, og hyttefeltet vil utvides gradvis med nye tomter i henhold til reguleringsplan. Hyttetomtene er selveiertomter som alle har areal på 1-1,5 mål og ligger på 1000-1050 moh. Øst for hytteområdet troner Synnfjell og Spåtind. Mot nord ligger Langsua Nasjonalpark mens Jotunheimen dominerer utsikten mot vest. Vi er i ferd med å utvikle Ølsjølitoppen Vest med tomter plassert på en åsrygg med panoramautsikt utover fjellandskapet som er beskyttet mot inngrep i naturen for all fremtid, da dette dreier seg om vernede naturområder. 

For mer informasjon om tomtene, se vårt tomtekart

Dersom du er interessert i å kjøpe en hyttetomt på Ølsjølia, så kontakt oss gjerne for befaring eller videre informasjon. 

Kontaktinformasjon

Navn: Ølsjølia Utvikling AS
Adresse: Steinsetbygdvegen 1825, - 2890 Etnedal
launchHjemmeside emailEpost phone913 57 000