Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
_VB02538
_VB03055 DB
_VB03576
_VB03635
_VB04439
_VB07541
Veståsen

Oppfyll drømmen og bli en hytteåling i dag.

Midt mellom Oslo og Bergen finner du kultur- og friluftsliv kommunen Ål. Med sine mektige fjell, flotte langrennsløyper og to skisentre er Ål ideelt for aktiviteter, sommer som vinter.

Oppfyll drømmen om ro, peiskos og turer i flott natur og bli en hytteåling i dag!

Se alt det Ål har å tilby av tomter på hyttealingen.no, vi har et variert landskap og kan tilby alt fra skog til flotte fjell.

Ta fram turskoene, pakk en god lunsj og utforsk noen av områdets mange turstier. Her kan du nemlig velge mellom mer enn 50 godt merkede turer med detaljerte beskrivelser og kart, de fleste av dem med kulturminner underveis.

Ål i Hallingdal byr også på familievennlige sykkelruter på idylliske fjellveier, og fiskeentusiaster kan prøve lykken i Ål sine mange elver og fjellvann. Om sommeren kan barna møte dyrene på en av områdets fjellgårder.

Med to skisentre og inntil 430 kilometer preparerte skiløyper er Ål et eldorado for både alpint og langrenn. Hvis du vil prøve noe nytt, får snøkiting på ski eller snøbrett garantert opp adrenalinet. For deg som klarer deg med litt mindre utfordringer, byr Ål på to av Norges lengste akebakker.

Rosemaling, folkemusikk og andre kulturformer har rike tradisjoner i Ål og spiller fortsatt en viktig rolle i lokalsamfunnet og ikke minst er Ål også en arrangementskommune med mange forskjellige arrangementer. Ål kulturhus er Hallingdals «stue» for konserter, teater og danseforestillinger.

Ål har en variert matkultur, og rømmegrøt, lapper og småmat med lefsekling er smaken av Ål. Vil du prøve alt, er Hallingtapas den lokale tapasvarianten.

Kontaktinformasjon

Navn: Ål Utvikling AS
launchHjemmeside emailEpost phone 47 32 08 43 60 / 47 92 69 77 81