Over 300 av 850 hyttetomter rundt alpinanlegget i Vrådal er solgt, og 2008 ser ut til å bli et rekordår for Vrådal Panorama AS.− 2008 ser ut til å bli et magert år for mange som driver med eiendom, men vi har solgt rekordmange hyttetomter hittil i år, seier daglig leder i Vrådal Panorama AS, Petter Johnsen til Hytteavisen. 

Slik kan vinteren oppleves om du har hytte i Vrådal.

50 av 80 på toppen
I fjor høst la Vrådal Panorama ut planene sine for 550 nye hytter på toppen av alpinanlegget i Vrådal. Fra før står 300 ferdig solgt og bygget.
− Nede i bakken har vi bare 10-12 enheter av 300 igjen, på toppen har vi solgt rundt 50 av de første 80 somer lagt ut. Og det kommer nærmere 500 til, sier Johnsen. Han tror både beliggenheten i forhold til flere byer på Østlandet, og det at Vrådal er en attraktiv bygd året rundt, er medvirkende årsaker til at de  opplever stor etterspørsel også i litt vanskeligere tider.

Fritt valg - nesten
Tomtekjøperne står fritt til valg av hyttetype, og tomtene har en utnyttelsesgrad på hele 30 prosent. − Kundene kan velge mellomnøkkelferdig hytte og å bygge selv. Vi legger noen få føringer, blant annet at hyttene skal ha naturfarger, for å få en viss harmoni over hyttefeltet som helhet, forteller Petter Johnsen. Straand hestesenter, hvite sandstrender langs innsjøen Nisser og egen lekepark midt i hyttefeltet har sammen med Sommarland i Bø vært med på å lokke hyttebyggere til Vrådal i sommer.Men i vinter blir det nok alpine opplevelser som lokker mest.

Se liste med over 2000 byggeklare hyttetomter

Se ledige hyttetomter i Norge med kartvisning