Fra innspillingen av FROST i en hytte på Blefjell i vinter.

Lett eller vanskelig? Mange har nok strevd med å løse mysteriet på hytta, hvor gjengen søkte ly fra uværet som rammet dem under en topptur. Blant de mange hundre som har prøvd seg på gåten, og som sendte inn forslag til løsning, var det mange som enten tippet feil navn eller som ikke hadde funnet fram til ”det fellende beviset”.

Katarinas skisko
Det var altså den smeltede snøen under Katarinas skisko som var det fellende beviset. Det våte området under skoene ble observert etter nattens forsvinninger av ulike verdigjenstander. Med hytteeierens Mac og kamera under armen snek Katarina seg ut og gjemte verdiene bak vedstabelen. Filmen inneholdt også andre antydninger som indikerte hvem den skyldige kunne være. Se løsningsfilmen her. Løsningsfilmen til påskekrimmen
 
Blant ”superetterforskerne” med korrekt løsning, er følgende to vinnere til hovedpremiene trukket: Janniche Hagene fra Porsgrunn er vinneren av hovedpremien på kr. 3000,-. Zahra Grinderud som bor på Kongsberg, er vinneren av to billetter til U2 360 Tour på Ullevi i Gøteborg 31. juli. Gratulerer!
 
Hytteavisen takker for den store løsningsiveren blant brukere og seere. Vi takker også filmteamet bak FROST for innsatsen: skuespillerne  Julie Støp Husby, Kari Wist Holmen, Fredrik Imislund, Petter Vermeli og Heljar Berge, komponisten Øystein Figenschou, produksjonsassistent Paul Tveiten og tekstforfatter og regissør Lars Kristian Flemmen.