Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Torv NG_1200x500_1
Torv NG_1200x500_5
Torv NG_1200x500_3
Torv NG_1200x500_4

Perfekt torvtak

Tidligere Nordic Garden heter nå Nelson Garden. Vi har over 40 års erfaring med jordproduksjon og er stolte av å levere gode jordprodukter til dine behov.  På Berganmoen i Vestfold produserer vi jord, torv og barkprodukter til hele det norske hagemarkedet. Med vår spesialkompetanse har vi utviklet vår egen jordblanding for å kunne tilby det beste fundamentet for ditt torvtak. Vi har også gressfrø med hardføre og tørketolerante frøsorter.  Enten det er drømmen om en håndlaftet fjellhytte i gammel byggeskikk, eller en moderne hytte med gresstak som skal realiseres, så har vi i Nelson Garden produktene du trenger for å få det perfekte torvtak.

Rask og økonomisk legging

Taktorv i storsekk er en meget rask, og dermed også økonomisk måte å legge torvtak på. Vi er behjelpelige med legging, transport, og vedlikehold av torvtak. Transportør kan løfte storsekk rett på tak. Leveres over hele Sør-Norge opp til Nord - Trøndelag.

Tips for vedlikehold av torvtak

1. Sørg for jevn vanntilgang første året etter såing. Nyspiret gress trenger jevnlig vann for å etablere seg. Fortsett å vanne selv om taket ser grønt og frodig ut slik at røttene får etablere seg i hele jordsjiktet. Vanning hindrer også avblåsing fra taket.

2. Gjødsle hver vår eller tidlig på sommeren for god næringstilgang.

3. Kalke hvert 3. år for å forhindre sur jord.

4. Klipp gresset med gresstrimmer eller ljå på høsten. Fjern gresset du har slått for optimal oksygentilgang til røttene.

5. Fjern ugress og små trær.

6. Etterfyll evt. med jord og så opp igjen bare flekker.

7. Husk å vanne etablert torvtak ved tørkeperioder.

Kontaktinformasjon

Navn: Nordic Garden AS
launchHjemmeside emailEpost phone464 28 023