FART I SALGET:
På Onsøy gikk hyttesalget unna den siste uka før påske.Koselige hytter i Fredrikstad-distriktet fikk nye eiere
- De ni hyttene på Onsøy gikk unna med en gang de ble lagt ut for salg. Seks av dem var på 100 kvadratmeter, og de tre største var på 165 kvadratmeter med en prislapp på 2.8 millioner kroner. Inkludert innendørs svømmebasseng, sier salgsleder Knut-Erik Berg i Planbo Resort og lover at ytterligere 15 hytter skal selges i mai. Disse vil stå ferdig sommeren 2008 og vil gjøre Østfold-perlen Onsøy til hytteparadis for enda flere.

.

Utbygging i Uvdal
Ny utbygging i Uvdal er også på trappene for firmaet som er i ferd med å starte på prosjektet Uvdal Alpin. 28 hytter har byggestart nå, og like mange vil komme opp i løpet av høsten. Meningen er at dette prosjektet skal stå fullt ferdig til jul i år. 
Bakkebygrenda i Trysil er også et hyttefelt der Planbo er i full gang med å selge, og til høsten kommer flere spennende Trysil-nyheter fra firmaet som gjør det stort med fritidsleiligheter både ved kysten og på fjellet.

Sjøhus i Strømstad
Ved Strømstad skal Planbo stå for 116 leiligheter og 27 sjøhus under navnet Nøtholmen Resort, og store prosjekter venter i Trysil, Uvdal og Hemsedal.
- Vi tenker oss en alpinlandsby i Hemsedal, der vi skal bedre infrastrukturen og sørge for at folk har noe å gjøre etter at de er ferdig med dagen i slalåmløypa. Det blir næringsbygg på gateplan, med totalt 600 leiligheter over, forteller salgslederen

Foto: Planbo