Takk til alle som har sendt inn sine bidrag. Samtlige bilder er publisert her på www.hytteavisen.no, og kan beskues. Men juryen måtte nødvendigvis utpeke tre vinnere.

Bilde 1_550x550
Vinnerbildet er tatt av Anette Tyler fra Kristiansand.

Høst i blikket

1.premie: Anette Tyler fra Kristiansand mottar et digitalkamera av type Panasonic Lumix DMC-TZ10 i posten. Premien er verdt 2.495 kroner. Vinnerbildet er rett og slett herlig. Motivet er perfekt, barna har høst i blikket, og fargeleken som er gjort etter at bildet ble tatt fungerer utmerket. Vi gratulerer!

Les også: Send oss høstbilde - vinn kamera!

Bilde 2_550x367
Andrepremien går til Atle Grebstad Eliassen fra Ålesund.

Krystallklar luft

2. premie: Atle Grebstad Eliassen fra Ålesund har tatt et nydelig høstmotiv fra Sunnmørsalpene. Fargene er herlige, lufta er så krystallklar som den bare kan være om høsten, og i bakgrunnen kommer vinteren krypende. Et herlig høstmotiv! Sølvvinneren i vår konkurranse mottar et kamera av type Canon Digital IXUS 105. Prisen er 1190 kroner.

Bilde 3_550x307
Hanne Julia Gløtta fra Rømskog tar tredjeplassen.

Ned på magen

3. premie: Hanne Julia Gløtta fra Rømskog beviser at de spennende motivene noen ganger betinger at man legger seg ned og tar bilder. Motivet er spennende og har fin dybde. Et lite trekk for forstyrrelsen motlyset gir. Premien er et kamera av typen Nikon COOLPIX L22. Kameret koster 890 kroner.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE

mpx_til_nett_250x199
Premiene er levert av nettbutikken mpx.no