Røros_Saltdal
Modellen R204 Vigelen er Røroshyttas mest populære modell. Saltdalshytta bidrar med ny, proff presentasjon. (Illustrasjon: Saltdalshytta)

Bildet over: «Farmen-hytta» (Aurora 994), har på Røroshyttas arkitektbord fått laftet drakt og mindre, smårutete vinduer. Lenger nede i saken ser du den opprinnelige utgaven. (Illustrasjon: Saltdalshytta)

– Et lykkelig ekteskap, sier salgsleder og markedskoordinator Trond-Arve Nikolaisen om Saltdalshyttas oppkjøp av Røroshytta vinteren 2011.

– Vi er gode på hvert vårt felt. Saltdalshytta har kunnskap om markedet, Røroshytta har et kvalitetsstempel. Vi bidrar med nytenkning og gode planløsninger, Røroshytta med laft og tradisjon, forklarer Nikolaisen.

LES OGSÅ: Rekordår for Saltdalshytta

Slikt blir det resultater av. To «ny-gamle» modeller har i høst blitt lansert, direkte som produkter av fusjonen mellom de to hytteselskapene.

Farmenhytta ny
Dette er den opprinnelige «Farmen-hytta» fra Saltdalshytta. (Illustrasjon: Saltdalshytta)

«Farmen-hytta»

Saltdalshyttas populære «Farmen-hytte», Aurora 994 (førstepremien i reality-serien «Farmen»), har fått ny drakt, og er den første modellen som er utviklet i fellesskap av arkitektene i Røroshytta og Saltdalshytta. Den blir nå levert i laft – svært populært, i følge Nikolaisen.

LES OGSÅ: Farmen-vår for Saltdalshytta

– Vi merket umiddelbar effekt. Bare minutter etter lansering ble selgerne ringt opp, selvom hytta ikke hadde vært annonsert, ler Nikolaisen.

Ny presentasjon

Den andre modellen er Røroshyttas bestselger, R204 Vigelen, som nå vil bli presentert på en ny måte. Til nå har hytta vært vist til potensielle kjøpere med enkle plan- og fasadetegninger.

LES OGSÅ: Gigantisk saltdalshytte til California

– Med den nye presentasjonen på våre nettsider, blant annet i 3D, får vi vist den ordentlig fram, sier Nikolaisen.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE