Tekst: Tom Brodin, Foto: fra finn.no

Prakteiendommen har et areal på 23 mål og har strandlinje på to sider.

Bygningsmassen består av hovedhus, låve, gjestehus, sjøbu, båtgarasje og bassengbygning.

Hovedhuset

Hovedhuset er  fra 1885 og ble bygd på i 1997.

Det inneholder blant annet kjøkken og to stuer, to soverom og to sovealkover, i tillegg til bad og wc både i første og andre etasje.

Låven

Låvebygningen er fra cirka 1990 og ble bygd om og innredet i 1997. Den er på to etasjer og inneholder blant annet loftstue og åtte soverom.

Gjestehuset

Ifølge annonsen er gjestehuset, som er fra 1980-tallet, sjarmerende. Det inneholder et innredet gjesterom.

Sjøbua

Ogs denne bygningen er fra 1980-tallet. Der er det et stort innredet oppholdsrom med åpen himling. Innerst i rommet er det kjøkkeninnredning og et hybelkjøkken med kjøleskap og koketopp. Rommet har også en flott peis og en vedovn. Det er innlagt strøm og vann i sjøbua. Den doble skyvedøra i glass er vendt rett ut mot båtleia.

Båtgarasjen

Båtgarasjen har plass til en stor båt innendørs, og når båten er parkert, er det mulig å gå enten ut på terrassen eller ut på ei delvis overbygd brygge vendt ut mot leia. Det er også et eget rom for kanoer og kajakker.

Et drømmested

Eiendommen ligger vakkert til i båtleia mellom velkjente Grunnesund og skjægården mellom Lillesand og Grimstad. Det er en Kort båttur inn til Lillesand sentrum og ut til Homborsund i Grimstad. Det ikke langt ut til de flotte fiskeplassene i nærområdet. Brynestads eiendom er den dyreste fritidseiendommen ved sjøen, som ligger ute på finn.no nå. Denne ligger ute for hele 48 millioner, men er noe langt mer enn bare en fritidseiendom. Og på fjellet må du ut med 45 millioner for denne luksushytta. Her er Norges rimeligste hytter.