Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Aggregat_GSM
GSM_Pakkelosning_web
Ring hytta varm

Ring hytta varm

 

Hyttetorget logo.png

Enten du har strøm på hytta eller ikke, kan du, ved hjelp av et par klikk på telefonen din, skru på varmen i hytta di før du reiser og komme til en god og oppvarmet hytte noen timer senere.

Plug & Play

Det er lett å sette opp systemet og man kan styre varmen i hytta ved hjelp av SMS, internett eller via app (krever abonnement). Det følger med et SIM-kort i pakken samt et tilbud om rimelig abonnement fra Hyttestyring AS. Dette er valgfritt å benytte seg av, men anbefales fordi det gjør både oppsett og bruk enklere (ingen bindingstid).

Merk! Det er selvsagt ikke bare panelovner som kan kobles til kontaktene. Man kan koble til lys, varmekabler eller andre elektriske apparater som man kan ha behov for å skru av/på når man ikke selv befinner seg på hytta. 

For strømløse hytter

Til strømløse hytter med solcelleanlegg tilbyr vi nå laserkamin med 12V GSM opplegg og inverter. Kom til varm hytte hele året. Prinsippet er det samme som over, men istedenfor å fjernstarte panelovner benyttes en frittstående parafinovn. Ingen tilkobling til pipe er nødvendig, og parafinovnen har innebygget tank som brenner 17 timer på full effekt (3200W).

Les mer om våre løsninger her: Ring hytta varm - Hyttetorget

 

Hyttetorget har sitt fokus rettet mot hyttemarkedet i Norge. Store deler av vårt produktspekter består av egenutviklede produkter og konsepter. 26 års erfaring i hyttemarkedet har gitt oss kunnskap om de spesielle utfordringer som produktene blir utsatt for i vårt i klima og det avbrutte bruksmønsteret som hyttelivet representerer. I våre 11 egeneide hyttesentere finner du store utstillinger, dyktige fagfolk og varer på lager.

 

Kontaktinformasjon

Navn: Hyttetorget AS
Adresse: Nordre Kullerød 13B - 3241 Sandefjord
launchHjemmeside emailEpost phone33 42 01 00