- Aurora Smart er på kort tid blitt en av våre bestselgere, forteller markedssjef Trond-Arve Nikolaisen til hytteavisen.no. Hytta er identisk med vinnerhytta fra siste sesongs Farmen, som ble vunnet av Eilev Bjerkerud. Han er en orentlig hytteentusiast og skal bygge sin vinnerhytte på Norefjell utover høsten, samtidig som han deltar i «Skal vi danse». Bjerkerud kommer også til å være tilstede under åpningen på Norsk Hyttesenter.

Tre ulike takkonstruksjoner

Fra før har Saltdalshytta to hytter på visningsfeltet – en Aurora 998 og en Aurora NOVA.  

- Med den sist ankommende SMART kan vi nå vise tre hytter som har hver sin spesielle takkonstruksjon, sier markedssjefen.

Hovedpremie også i neste Farmen

Visningshytta er hovedpremien i tv-suksessen Farmen også den kommende sesongen. Ikke alle tidligere Farmen-vinnere har vært like raske på labben med hensyn til å føre opp hytta som Eilev Bjørkerud. Etter seieren meldte han umiddelbart at hytta skulle bygges nær hans hjemtrakter. Og nå skjer det. Han har blant annet planer om å gjøre mye av innredningsarbeidet selv.

Den som stikker innom Norsk Hyttesenter lørdag kan også få del i Riis Interiørs betraktninger om innredning på hytta og dessuten hvilke trender som gjør seg gjeldende. Alt skjer i regi av Saltdalshytta.