1_250x214
Bildet er tatt under Hytte Fritidsmessen i Arenum, Bergen 2006. I 2008 arrangeres den femte hyttemessen i Bergen, helgen etter står Stavanger for første gang for tur.
Allerede nå i august har vi passert utstillerarealet fra messen i mars i år. Det lover godt for både oss som arrangører, og ikke minst for publikum, sier daglig leder
i Possibility AS, Rune Helljesen. - Hytte Fritidsmessen har etablert seg som den best besøkte hyttemessen utenfor Oslo. I 2008 vil vi gi rogalendingene et like godt tilbud i Stavanger, legger han til.

En drøm av en vinterferie
Etter ønske fra mange av dere utstillere, er messene i 2008 lagt til ukene før den årlige vinterferien, i Bergen 1. - 3. februar, i Stavanger 8. - 10. februar. Da kan gamle, nye og kommende eiere av fritidsboliger få en lærerik og inspirerende start på sesongen. - Dagens hytteeiere er kresne og kvalitetsbevisste. Både de som bygger nytt, og de som overtar eldre familiehytter, leter etter møbler og utstyr som passer akkurat deres hytte. Hyttefolk er også ofte aktive - fysisk aktivitet blir en naturlig del av den rekreasjonen vi jakter etter, under det avbrekket fra hverdagen en hyttetur er. I følge Possibility har 20 prosent av voksne nordmenn egen hytte, eller jevnlig tilgang til hytte. Hele 18 prosent vurderer å kjøpe eller bygge hytte. - Ved siden av studier av brosjyrer og surfing på Internett, kan Hytte Fritidsmessen være et nyttig arrangement. Vi samler mange betydningsfulle leverandører på ett sted, enten du leter etter noe spesielt, eller bare er i starten av å realisere din drøm, forteller Rune Helljesen.

Fått folk til å møtes - i 17 år
Arrangementselskapet Possibility AS er Vestlandets ledende aktør innen events, messer og konferanser,

helljesen
Daglig leder i Possibility, Rune Helljesen, har 17 års erfaring som messearrangør. Nå gjør han Hytte Fritid Messen til et av de største arrangementene på Vestlandet.
og overtok eierskapet til Hytte Fritidsmessen i forkant av messen i 2007. Med 17 års erfaring har selskapet bygget opp bred kompetanse innen arrangement, og de 14 ansatte holder hele 150 arrangement i året. - Vi arrangerer alt fra mindre ledersamlinger og konferanser, til store, faste messer, noen med internasjonal deltakelse, forteller Helljesen, og nevner konferanser innen shipping, gass, undervannsteknologi og helse som eksempler. Fritidskategorien er likevel ikke ukjent for Possibility. Neste år arrangerer de messen Reiseklar for 15. gang. Også Villmarksdagene er litt i samme spor som den attraktive Hytte Fritidsmessen. - Store publikumsmesser er lystbetont å jobbe med. Å samle så mange engasjerte og kreative leverandører av ulike produkter og tjenester, for takknemlige og interesserte gjester - det er rett og slett underholdende.
Vi har det travelt i innspurten, slik vil det alltid være, men når messen åpner får vi heldigvis anleding å være litt publikum selv, sier daglig leder i Possibility AS,
Rune Helljesen.

Hytte Fritidsmessen 2008
I Bergen: 1. – 3. februar
I Stavanger: 8. – 10. februar