- Vi har trukket den fra markedet. Det skal gjøres en del forefallende vedlikeholdsarbeid på utsiden av hytta som er naturlig å gjøre på denne tiden av året, sier adm. direktør Kjetil Reinsberg i Eiendomsmegler 1 til Adresseavisen.

13 mill og damer

En del interessenter har vært på visning, men ingen bud har vært i nærheten av prisantydning. Nærmest kommer en budgiver som i følge Adressa skal ha budt 13 millioner og damer på handelen. Selgeren falt ikke for dette tilbudet. Prisrekorden i Oppdal ble i følge lokalavisa Opp satt i fjor da ei hytte i Gjevilvassdalen ble solgt for 9,8 millioner kroner.

Sandmæl-hytta har et bruksareal på 320 kvadratmeter og består av tre enheter.  
 
- Jeg "kuler'n"
- Selger er fortsatt interessert i å selge, men vil ikke ha den liggende ute akkurat nå. sier Reinsberg . Kjendisarkitekten selv, Finn Sandmæl bekrefter overfor Adressa inntrykket til Reinsberg, og forteller at han gjerne kan vente noen år. - Jeg tror vi «kuler'n» ei stund. Markedet for de fine og dyre hyttene er ikke til stede, det er bare å avvente, sier Sandmæl.

Arkitekten vil selge drømmehytta av helsemessige årsaker. – Jeg har blitt 65 og selger fordi jeg snart ikke kan gå i en trapp lenger, sa Sandmæl til OPP da hytta ble lagt ut for salg i fjor høst.
 
Måtte ta til vettet
- Det har vært ville tilstander i hyttemarkedet, og man måtte jo ta til vettet en gang. Men hytta mi og beliggenheten er unik, og det gjenspeiler prisen, fastslår Sandmæl sier Sandmæl til Adressa.
 
Kjendisarkitekten har blant annet tegnet Kjell Inge Røkkes hytteslott i Oppdal. Han har gitt form til hus og hytter til en rekke kjentfolk, blant dem milliardær Olav Nils Sunde, tv-kjendis Hallvard Flatland og hotellkongen Arthur Buchardt.