– Jeg vil sende et personlig brev til kjøpedyktige som kan være interessert i eiendommen, sier Jevnaker-advokaten Lorentsen, som i konkurranse med flere meklere vant kampen om å få selge den attraktive fritidseiendommen.

Han ser for seg at for eksempel skipsreder John Fredriksen, som ønsket å kjøpe en hytteeiendom i Løvlia for en tid siden, kan være en potensiell kjøper, skriver Ringblad.no


 

Eiendommen heter "Eventyr", et navn den nåværende eieren - en Oslo-mann - har sikret seg. Huset står på 12 mål eid tomt, og har et bruttoareal på 297 kvadratmeter og et boareal på 210 kvadratmeter. Eiendommen kan brukes både som hytte og bolig, og ligger tilnærmet like høyt som Kongens utsikt, melder Ringblad.no

– Det jeg forelsket meg i da jeg var der første gangen var den fantastiske utsikten. Hadde jeg hatt de millionene hadde jeg kjøpt den selv, sier Lorentsen til Ringblad.no, som forteller at området ligger helt for seg selv i et område der blomster, busker og trær ligger helt uforstyrret fri for menneskenes føtter og klåfingrede hender.

– Det er midt i hjertet av Nordmarka, og bare rett utenfor Oslo. Vi selger beliggenheten, utsikten og usjenertheten.

Ringblad.no skriver at "Eventyr" ligger i nærheten av Damtjern, innerst i Åsa, og består av to soverom, stue, kjøkken med allrom, en romslig spisestue, dusjbad, badstue, vaskerom og lagerrom - for å nevne noe. Hytta ble arkitekttegnet av Arstein Arneberg og er modernisert både i 1985/1986 og i 2000.

Prospektet kan du se her: Link til Finn.no
Bilder: Finn.no