Foto: Wikipedia

Senkvelds tidligere suksessrike programleder har selv hytte i Fjellsnaret. De mest kjente hytteeierne i området er kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit. Det var for øvrig under et besøk hos kronprinsparet at Rønneberg og ektefellen Sølvi falt for Uvdal. Når Rønneberg satser i hyttebransjen skjer det imidlertid ved skisenteret på den andre siden av dalen.

Røper ikke planene

Laagendalsposten forteller at det er Rønnebergs selskap, Basic Holding AS, som har kjøpt de fem tomtene for totalt 3.750.000 kroner. Selger er Arne Gunnar Haugen. Laagendalsposten har kontaktet Rønnebergs manager Espen Andresen. Han ønsker imidlertid ikke å kommentere kjøpet eller planene på dette tidspunkt.

Falt pladask for Uvdal

Rønneberg har tidligere latt seg intervjue i lokalavisa om sitt forhold til hytta og Uvdal. Tanken om å skaffe seg hytte der, dukket opp for alvor da han og kona besøkte kronprinsparets hytte.

– De tok oss med opp i Fjellsnaret og viste oss rundt i Uvdal. Både Sølvi og jeg falt pladask, og det var ikke lenge før vi hadde kjøpt ei tomt i Fjellsnaret, vi også, fortalte Rønneberg i intervjuet med Laagendalsposten.

Lot sønnen bli døpt i Uvdal

Båndene til Uvdal er blitt stadig sterkere. Da sønnen Ludvig skulle døpes skjedde det i Uvdal kirke.

– Det er noe for enhver smak, og da blir det også passe ujålete for oss, og vi er ujålete folk. Så med hytte i Uvdal, har vi fått oppfylt ønsket vårt om et fristed hvor vi bare kan være oss selv, senke skuldrene og bare kose oss, sa han til Laagendalsposten i 2016.