Alle bilder: Jotun

- Vi som jobber med LADY hadde i forrige uke vårt eget lille juleverksted og med oss på laget fikk vi med to ivrige jenter som ville lage julegaver til sine venninner. Det var kjempehyggelig og vi fikk skikkelig julestemning, forteller teamet.

Hobbyting og malesaker

De kjøpte inn mange artige ting fra hobbybutikken Panduro Hobby, ustyrte seg med maling, pensler, gløgg og julemusikk og satte i gang. For enkelhetens skyld valgte de farger fra fargekartet LADY Balance, som er godt egnet til innebruk og tørker raskt. Gråpapir ble brukt som juleduk ved anledningen. Da er det ikke så farlig om det søles litt.

Juleverksted-Jotun-Lady_7
Lisbeth Larsen malte blant annet dette lille skrinet i fargen LADY 1864 Anonymous. - Et tips er å holde deg innenfor en av de tre fargepaletteene fra fargekartet, sier Larsen. De er garantert å matche hverandre. Kobberhjertene ved siden av skrinet er dyppet i kobbermalingen LADY Design.

Kopier ideen

Så hvorfor ikke kopiere ideen? Foreslå en dato og inviter de du ønsker skal være med. La alle få muligheten til å komme med forslag på hva dere skal lage og fordel oppgaver. Kanskje noen kan kjøpe inn maling, en kan kjøpe det som skal males og en får ansvar for å kjøpe inn litt stemningsskapende godsaker.

Her kan du få flere tips til juleverkstedet.

Juleverksted-Jotun-Lady_03
Nina maler et lite trehus som blir en dekorativ hylle. I midten lages et smykkeskrin til venninnen Thea. Navnet hennes er malt i kobber og den lille fuglen er malt ved hjelp av en sjablong. Malte trekuler på en skinntråd blir også en lekker liten gave.
Juleverksted-Jotun-Lady_02
Her maler Barbro tre lysestaker hvor hun har festet maskeringstape på forskjellige nivåer på lysestaken. En god maskeringstape er lett å fjerne og du får en skarp, fin overgang.
Julegavetips-Jotun-Lady_10
Her har hun malt to strøk i fargene LADY 7163 Minty Breeze, LADY 7555 Soft Mint og LADY 9918 Klassisk Hvit.
Julegavetips-Jotun-Lady_3
Dekortive, fine småhus i tre. Alle er malt i farger fra Everyday Simplicity paletten.
Julegavetips-Jotun-Lady_4
Her har fargeekspertene malt ei settekasse med forskjellige farger fra Everyday Beauty paletten. Foran de lekre trekulene som er tredd på en skinntråd.