Snekkerne Ole Rosén-Lystrup og Torkel Gjerset er kjent for tv-publikumet over hele landet fra det svært populære programmet «Eventyrlig oppussing». Serien har gått på TV3 gjennom hele sju sesonger. En ny er under forberedelse. 

Gir tips, råd og veiledning

Konseptet er at teamet påtar seg jobben med å shine opp en sliten, spesiell eller tilårskommen bygning, og omskaper den til en fresh og moderne hytte.

Mange tusen søker foran hver sesong om å bli med i serien. Men det er få forunt å få oppussingshjelp av disse dyktige snekkerne og det store crewet fra TMM Produksjon.

- På «Eventyrlig Hyttemesse» derimot kan «alle» hyttefolk treffe tv-snekkerne og få råd og ideer om utfordringene de måtte ha, sier Tore Bjørnstad i Hyttemessen. Han arrangerer Hyttemessen sammen med hyttemessenestor Per Levik.

Strålende fornøyd

- Vi er strålende fornøyd med å ha fått de kreative snekkerne med på laget. Nå krysser vi fingre for at arrangementet på X Meeting Point kan gå etter planen. Selv om vi alle nå om dagen er preget av pandemien, er vi optimistiske med tanke på at situasjonen har normalisert seg til vi skal åpne messen på Hellerudsletta første helgen etter påske, sier Per Levik.