Foto: Terje Bjørnsen

Sommeren har kommet til Geilo og det er klart for aktive dager i fjellet. For å være aktiv er det også fint å bo godt. Kun et steinkast fra Geilo Sommerpark ligger Geilolia Hyttetun hvor Geilo Skisenter i samarbeide med Egmont og Donald Duck & co har fylt en hytte med herlige historier fra Donalds verden. På hytta sover man i Donald sengetøy, spiser og drikker av Donald service, leser godt i lesekroken og popper popcorn på sin egen popcorn maskin.

– Det er stas å kunne ønske velkommen til en helt egen Donald hytte, her vil alle Donald fans finne sin favoritt historie, sier Martina Svensson, daglig leder i Geilo Skisenter.

Mandag 1. Juli blir den enda mer gøy med Donald, da starter Donald Duck & co sommertur på Geilo.

Geilo-sommer fotografterjebjornsen__høydepark sommer

LEGO, bygging og hytte

Donald hytta supplerer den første temahytta, som ble utviklet i samarbeide med LEGO Norge.  Foretrekker man en klosset opplevelse sjekker man selvfølgelig inn på LEGO-hytta! I sommerparken er det LEGO-bygging med nye temaer hver uke, slik at alle kan bidra til en unik LEGO utstilling innen sommeren er omme.

Geilo Sommerpark med sykkel og klatring

Høydeparken har fått nye elementer, slik at det er flere og nye utfordringer. Down hill syklingen blir mer og mer populært ettersom tilbudene popper opp i Norge. På Geilo tilbys det både brede familievennlige løyper og utfordrende single tracks. Ta heisen til topps og til Nasjonalparkutsikten, så ligger bakkene med doseringer og hopp og venter. I tillegg til down hill  ligger det milevis med varierte sykkelmuligheter å velge i på fjellet. Geilo er også et godt  utgangspunkt for å sykle Rallarvegen, en av verdens vakreste sykkelopplevelser.

-Vi gleder oss til en ny sommersesong, sier Svensson. Det er hyggelig å kunne ønske velkommen til en ny sommer i Geilo Sommerpark med aktiviteter for hele familien.

Se ellers www.geiloskisenter.no