Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
jJyVLkQg
Rp3S_HfQ
Skjermbilde 2019-10-07 kl
Skjermbilde 2019-10-07 kl
Skjermbilde 2019-10-07 kl

Spennende hytteområde nær fantastiske Trillemarka

Velkommen til Søtelifjell Hyttegrend

Søtelifjell Hyttegrend er et tomteområde for deg som er glad i friluftsliv. Omgitt av variert og vill natur kan du skape en samlingsplass hvor familien kan finne ro i sjela og glede ved å være ute i naturen. 

Tomtene på Søtelifjell Hyttegrend er regulert for å bygge moderne fjellhytter samtidig som tomtene grenser mot friarealer. Området er så variert at her er det mulig å finne tomter for alle som er glad i norsk natur. 

Vi hjelper deg gjerne hele veien - fra besiktigelse av tomt til nøkkelferdig hytte.

Eventyrlig naturskog i Trillemarka

Søtelifjell Hyttegrend grenser til fantastiske Trillemarka, Norges største og mest verdifulle naturskogområde. Her finner du et bredt spekter av plante- og dyrearter, fjell og skog med topper og daler.

Trillemarka er et paradis for turgåere som vil oppleve eventyraktig naturskog. Følg de gamle seterstiene og ferdselsårene gjennom fjellpartier, brede daldrag, myrområder og småkupert åslandskap.

«Madonna med barnet» 

På Bjønneskortanatten, 1020 meter over havet, 100 meter utenfor verneområdet til Trillemarka, står statuen «Madonna med barnet». Her er det fantastisk utsikt, hvor man på en klar dag kan se langt i alle retninger. I 2016 ble stien til «Madonnaen» steinsatt av sherpaer fra Nepal, og i 2018 ble turen kåret til Norges beste turrute. Fra Søtelifjell Hyttegrend er det etablert egen sti som går opp til Madonnaen.

Kjøper du en av de nærmeste tomtene på Søtelifjell Hyttegrend kan du rusle en kveldstur opp til Madonnaen og nyte solnedgangen bak Hardangervidda i vest.

Kontaktinformasjon

launchHjemmeside emailEpost phone900 81 266