Atle Hovi trives på Beitostølen
Det er Steinar Hovi og familien som skal erobre et helt nytt marked på Beitostølen. 300 milioner kroner investeres i 81 leiligheter, butikker og garasjeanlegg, og byggestart er nært forestående.
- Folk velger gjerne sjø eller fjell. Vi vil gjerne være førstevalget på fjellfronten for folk, forteller Atle Hovi fra Beitostølen og markedsfører flotte utsiktsleiligheter med panoramautsikt. Ti leiligheter er allerede solgt i et marked som etterspør kvalitet.
- Vi søker oss mot et voksent klientell, og kjøperne er gjerne i alderen 40+ med solid økonomi og tanker om et komfortabelt hytteliv, sier Bjørnar Hovi fra Beitostølen Resort. Han betrakter området som perfekt beliggende for fjellferie og fritidsaktiviteter, med sommerbob-baner på 900 meter og Besseggen er bare en knapp halvtime unna.
Handelshuset, som også skal være en del av tilbudet, ligger like ved skiheisene og skal bestå av 30.000 kvadratmeter butikklokaler der shoppingglade kan få kjøpt klær og forbruksvarer over en lav sko.

De 81 leilighetene som vil ligge i prisklassen 1.9- 6 millioner kroner vil skape en ny og eksklusiv boligstandard på stedet som de ti siste årene har utviklet seg til et hytteparadis for fjellglade turister.

Foto: Beitostølen Resort