Skisenteret mistet tidligere i år driftstillatelsen, men den har de nå fått tilbake. Daglig leder ved senteret, Harald Årsbog, sier til Østlands-Posten at tillatelsen ble inndratt fordi han hadde glemt å sende inn noen papirer.

– Det dreide seg om noen fillefeil. Alt er rettet opp, men det førte til bortkastet tid og krefter for alle, sier han til avisen. Avdelingsleder i Det Norske Veritas Roar Moe, som står for godkjenningen, bekrefter at alt nå er i orden i skisenteret, melder Sandefjords Blad.

Før årets sesong har det blitt investert rundt to millioner kroner i skisenteret. Blant annet er lokalet for skiutleie bygget ut og det er kjøpt inn 150 nye par ski. Også kassa- og kortsystemet er forbedret slik at folk nå kan sitte hjemme og lade opp heiskortet sitt på internett.

Skisenteret omsatte i 2009 for åtte millioner kroner og fikk et resultat på 300.000, noe som er tidenes beste. Rundt 60 personer er hver vinter sysselsatt ved skisenteret fordelt på noen faste ansatte og mange ungdommer.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL HYTTEAVISENS FACEBOOK-SIDE