5C7A6062
Langedrag har også denne gang med seg hundespann og kosedyr til Hyttemessen.

Men det er ikke bare for Hyttemessen på X Meeting Point interessen er stor. Hyttemessen kommer i høst også til Vestfold hvor den blir satt opp i Runarhallen i Sandefjord.

- Responsen fra utstillerne har vært overveldende, sier Tore Bjørnstad i Hyttemessen AS. Bergen kommer neste år. Også denne nyheten er blitt svært godt mottatt blant kunder og utstillere, forteller han.

Areal-rekord

- Men først skal vi ut med en ny, stor messe i Oslo-regionen. Arealmessig kommer vårens messe på Hellerudsletta 5.-8. april til å slå alle tidligere rekorder. Nye utstillere er kommet til, og mange tar i bruk enda flere kvadratmeter for å presentere seg. Blant nykommerne er blant annet flere arkitektkontorer. Flere hundre kvadratmeter er avsatt bare til møbelprodusenter og forhandlere - mer enn noen gang.

Messen tar også konsekvensen av at hytteliv er familieliv.

- Å traske rundt på en hyttemesse kan i det lange løp bli litt kjedelig for de minste. Derfor er det denne gang lagt til rette for at også barna skal noe å glede seg til, forteller Bjørnstad. Blant annet arrangeres det barnetime for de minste i regi av Prøysenhuset, Saltdalshytta inviterer til Farmen-leker for hele familien, bladet Hyttemagasinet og Gausdal Landhandleri lokker med snekring under faglig veiledning og Langedrag Naturpark bringer med seg hunder og andre dyr til messen.

5C7A6066 (1)[1]
Hyttemessen har i flere tiår hatt sterk appell til hytteinteresserte - enten de har hytte eller tenker på ny.

Flere destinasjoner enn noen gang

Destinasjonene har de siste årene kommet sterkt på banen under Hyttemessen. Flere nye gjør sin entre når messen åpner dørene i april, sier Hyttemessens Per Levik.

- Store hytteregioner som Synnfjellet, Skeikampen, Ringsaker/Sjusjøen, Midt-Gudbrandsdal, Valdres, Lygna og ikke minst Numedal kommer til å markere seg sterkt disse dagene. Andre populære tomteområder som blant andre Furutangen, Måsafjell, Høgefjell Panorama og Mjøsli representerer seg selv og står på forskjellige steder i hallene.

Unik bredde

Alt tyder på at vårens hyttemesse kommer til å ha minst like bred appell som tidligere år, mener arrangøren. Hyttemessens gjester kommer ofte med konkrete spørsmål og behov.

- Vi har sant å si vanskelig for å se at det er noe område som årets hyttemesse ikke dekker, eller faglige spørsmål som våre hytteeksperter ikke vil kunne besvare, bemerker Bjørnstad. Sett fra vår side, som arrangør, tør vi si at vi ligger meget godt an. I ukene framover skal vi «fin-tune» messen og sørge for at alt ligger til rette for en flott opplevelse både for publikum og våre entusiastiske utstillere, leger han til.